Knygoje aprašytos medžiojamųjų žvėrių ir paukščių mėsos savybės, apdorojimo, saugojimo, kulinarinio paruošimo pagrindai. Pateikiama apie 700 žvėrienos ir paukštienos receptų, atkeliavusių iš žilos senovės, iš įvairių kraštų, surinktų iš liaudies ir moderniosios kulinarijos. Taip pat aprašomi įvairūs priedai, prieskoniai, padažai, kalbama apie medžiotojų stalo serviravimą. Visi žinome, kad tinkamą nuotaiką prie vaišių stalo, medžiotojų laužo, jų švenčių metu padeda suskurti nealkoholiniai ir alkoholiniai gėrimai. Šioje knygoje bus galima rasti įvairų skonį atitinkančių kavos, arbatos, kokteilių, punšų, karštų vynų ir kitų nealkoholinių bei alkoholinių gėrimų receptų.
Prekinis ženklas: Margi raštai