Šiandien žinoma daugiau nei 100 tūkstančių grybų rūšių, tačiau manoma, kad iš tiesų jų yra bent 2–3 kartus daugiau. Kasmet aprašoma dar keletas šimtų naujų. Iš daugybės įvairiausių valgomųjų grybų (vien mūsų šalies teritorijoje jų priskaičiuojama daugiau  nei 450 rūšių) grybautojai renka ne daugiau kaip 3–4 dešimtis, o gal net ir mažiau. Ir tai suprantama. Nemažai valgomųjų grybų išoriškai labai panašūs į nuodingus, todėl suklydus pasekmės gali būti labai skaudžios. Ši knyga padės Jums praplėsti žinias valgomųjų grybų srityje ir išvengti klaidų grybaujant. Bus naudinga sužinoti, kada geriausia rinkti vieną ar kitą grybų rūšį, jų augimo vietas, taip pat rekomendacijas, kaip pagaminti grybų patiekalus ir paruošti juos žiemai.
Prekinis ženklas: Bestiary