Kulinarija ir dietos

Trečioji tinginės valgių knyga

Esu tvirtai įsitikinusi: jei norite, kad patiekalas būtų skanus, jį reikia gaminti su malonumu! “Trečiojoje tinginės valgių knygoje. Gyvenimo šventė“ likau ištikima savo principams – stengiausi surinkti jums receptus gardžių šventinių patiekalų, kuriuos gamindama nesugaišite daug laiko. Visus šiuos puikius gardumynus su džiaugsmu ir puikia nuotaika galima gaminti kasdien arba jais papuošti šventinį stalą. Trokštu, […]

Naujoji priešvėžinė mityba

Knyga Naujoji priešvėžinė mityba supažindina, kaip iš agresyvių vėžio ląstelių galima atimti maisto medžiagas ir užkirsti kelią joms plisti. Šis mitybos būdas apsaugo ir nuo daugelio kitų medžiagų apykaitos ligų – diabeto, širdies ir kraujagyslių ligų bei Alzheimerio ligos. Knygoje pateikiama: Daugiau nei 100 pusryčiams, pietums ir vakarienei skirtų sveikų valgių, saldžių ir aštrių užkandžių […]

Virtuvės vadovas

Knyga skirta pradedantiesiems kulinarams, žingsnis po žingsnio supažindina su virtuvės įranga, produktų atsargomis, valgio gaminimu ir estetiniu pateikimu.Sužinosite, kaip pasirinkti indus ir įrankius, kaip organizuoti darbus virtuvėje, kada ir kokius produktus pirkti, kaip atskirti šviežius nuo pasenusių ir kur juos laikyti. Išmoksite susiplanuoti kasdienį ir švenčių valgiaraštį, apskaičiuoti produktų kiekį ir pasigaminti nesudėtingų gardžių patiekalų.Knygoje […]

Ugnis ir dūmas

Galime drąsiai teigti, kad per metus tautiečiai sunaudoja mažiau medienos rūpintojėliams drožti, negu kepsniams gamtoje kepti per vieną savaitgalį! Kaip tik todėl ir nutarėme antrąjį savo nebrangių, bet kokybiškų kulinarinių knygų serijos leidinį skirti patiekalams ant grotelių. Kam riboti iškylos puotą tradiciniais šašlykais, jei taip paprasta ir nebrangu paruošti kai ką įdomesnio? Čia rasi receptų, […]

500 šokoladinių skanumynų

Šokoladiniai saldumynai, tinkantys bet kokia proga – puošnūs šventiniai tortai, pyragų gabalėliai priešpiečiams, puikūs pyragaičiai ir prabangūs desertai.Tai šokoladinių saldumynų vadovas, kuriame pateikta 500 puikių šokoladinių skanumynų receptų. Visi receptai aiškūs, pagal juos lengva gaminti. Šioje knygoje rasite patarimų, kaip gaminti, pastabų dėl virtuvės reikmenų ir patiekalo sudedamųjų dalių, taip pat įkvepiančių patarimų puošybai. Ši […]

Lengvi ir pikantiški. Patiekalai kiekvienai dienai

Mėgautis neriebiu maistu? Gardžiai valgyti be sąžinės graužaties? Mūsų siūlomi neriebių valgių receptai Jums tikrai padės!Šioje knygoje „Lengvi ir pikantiški. Patiekalai kiekvienai dienai“ rasite  daugybę įvairių patarimų, kaip pasigaminti neapsunkinančių valgių kiekvienai dienai: nuo traškių salotų ir užkandėlių, sočių sriubų ir aromatingų makaronų iki vegetarinių valgių, subtilių mėsos bei žuvies patiekalų ar gardžių saldumynų.Sėskite prie […]

Diukano dieta. Gyvenimo būdo vadovas norintiems sulieknėti

100 maisto produktų, pačių kokybiškiausių, maistingiausių ir sočiausių iš visos žmogaus maisto gausybės, ir greta to stebuklingi žodžiai: IKI VALIAI! 4 etapai, nuo paties griežčiausio iki paties paprasčiausio: 1. ATAKA – trumpa ir labai veiksminga. 2. KAITA – pageidaujamam svoriui pasiekti. 3. ĮTVIRTINIMAS – po dešimt dienų kiekvienam numestam kilogramui. 4. GALUTINĖ STABILIZACIJA – baltymų ketvirtadienis, lifto atsisakymas ir […]

Vegetariška virtuvė

Vegetarizmas – maitinimosi tik augaliniu maistu sistema. Jeigu aplinkybės verčia jus tapti vegetaru (pavyzdžiui, dėl sveikatos būklės) arba ši sistema atitinka jūsų moralines bei etines pažiūras, kurios neleidžia vartoti maistui „mūsų jaunesniųjų brolių“, tai ši knyga jums.Joje rasite daug receptų, kurie leis išvengti vienodumo maiste, taip pat patarimų, kaip vegetarišką racioną padatyti subalansuotą ir pakankamai […]

Koks maistas yra vaistas. 1000 patarimų apie sveikatą

Knygelėje aprašyta daug maisto produktų, kuriuos valgome visą gyvenimą, nesusimąstydami apie jų naudą sveikatai. O vertėtų!Prekinis ženklas: Dajalita

Paryžietės dieta. Kaip pasiekti idealų svorį ir mėgautis gyvenimo malonumais

Paryžietės dietos paslaptys pagaliau atskleistos!Paryžietės dieta – ne nauja, madinga ir greitai praeinanti tendencija, o sistema, skatinanti naujai pažvelgti į maistą, gerai jaustis, atrodyti ir mėgautis gyvenimu.Garsiausias Prancūzijos mitybos specialistas dr. Jeanas Michelis Cohenas siūlo protingą sistemą, atsižvelgdamas į fiziologinius, psichologinius ir kultūrinius veiksnius, kurie lemia mūsų santykį su maistu. Šis būdas siūlo iš esmės […]